ua

ua

Saturday, August 28, 2010

Παρείσακτοι : Ράγκναροκ 2010





Μέσα στον απύθμενο βόθρο των ΑραβοΠόπ Νεοσκυλάδικων των ΒισσηδοΒανδήδων , των Μαζωνάκηδων με τους ξεφτίλες Going Trough ( Μπλιέχ ! ) , τους άγριους Ροκάδες Ονειράμα , τα σκατά που γράφει ο Καρβέλας γιά καθυστερημένους γιά την εκπομπή της κόττας του , ΕΥΤΥΧΩΣ , υπάρχουν κάτι παιδιά που κοπανάνε !

Κοπανάνε τις κιθάρες τους , κοπανάνε τα μυαλά μας , κοπανάνε μέσα στο μπλέντερ του PUNK την ξενοφοβία μας , τη σιχαμάρα μας για τα πολιτικά μουνόπανα που εξουσιάζουν αυτό τον τόπο , την αηδία μας για τους κυρίους με τις γραβάτες μέσα στα Κάμπριο φέρετρά τους και τα ρουθούνια τους που ματτώνουν από την πολλή Κόκα .

Αει Σιχτίρ !!!




Είπαν :


Το όνομα ‘’ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ’’ βγήκε καθαρά από τον τρόπο ζωής μας, αλλά και γιατί νιώσαμε έτσι. Κυρίως επειδή σιχαθήκαμε την ιδεολογία του χρήματος, στην οποία η μάζα ενδίδει, και αντιταχθήκαμε συνειδητά. Γιαυτό δεν επιδιώκουμε σε καμιά απολύτως περίπτωση φράγκα ή χειροκρότημα, αλλά σκοπός μας είναι τόσο να εκφραστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα(ούτως ώστε κάποιος που θα ακούσει τα κομμάτια είτε να ικανοποιηθεί εσωτερικά με την έννοια ότι τον εκφράζουν κι αυτόν, είτε να προβληματιστεί και να αναρωτηθεί γιατί κρατάμε αυτή την στάση) όσο και να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατασκευή του δρόμου προς την πλήρη αυτοοργάνωση.

Η μουσική άλλωστε αποτελεί ένα ιδιαίτερο μέσο έκφρασης και δε γουστάρουμε ούτε κατά διάνοια οι απόψεις μας να γίνουν προϊόντα σε ράφια, εμπόρευμα σε αποθήκες και να εκμεταλεύονται για οικονομικά οφέλη. Πιστεύουμε πως, οτιδήποτε κι αν θέλει κανείς να δημιουργήσει, θα συμπεριλαμβάνονται μεν οι μόχθοι και οι θυσίες, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το επιθυμητό και καρποφόρο(αλλά όχι κερδοφόρο) αποτέλεσμα.

Γενικά, σε αυτόν τον αλλοιωμένο κόσμο νιώσαμε ‘’υποχρεωμένοι’’ να μιλήσουμε, να φωνάξουμε, να γράψουμε, να τραγουδήσουμε, να εκδηλώσουμε ενέργειες, να συμμετέχουμε-ενισχύουμε αλληλέγγυες συλλογικές και αυτόνομες δραστηριότητες και προσπάθειες. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν... Οι Παρείσακτοι δημιουργήθηκαν τέλη του 2005. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 άτομα και δεν έχει αλλάξει κανένα μέλος. Το χειμώνα του 2008 βγάλαμε ένα cd demo με 4 τραγούδια. Τον Μάιο του 2010 βγάλαμε το πρώτο μας cd album με τίτλο ‘’Ράγκναροκ’’, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα από εδώ: http://www.diymusic.org/index.php?option=com_remository&Itemid=150&func=fileinfo&id=606 και εδώ: http://seidis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%B9
Για επικοινωνία οποιουδήποτε είδους μπορείτε να απευθυνθείτε στο mail μας: pareisaktoi@gmail.com

http://www.myspace.com/pareisaktoi

http://tugito.wordpress.com/2010/05/24/pareisaktoi-ragnarok-2010/


http://www.rockap.gr/?p=5427

http://jnegri.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

http://seidis.blogspot.com



ΜΕΛΩΔΙΕΣ

1. Εισαγωγή
2. Φτύσ’ Τους
3. Αιχμάλωτοι Του Κράτους
4. Πολιτική Καταδίκη
5. Δικαίωμα Ζωής
6. Αηδίασα
7. Εδώ Στην Παλαιστίνη
8. Απόγνωση
9. Οι Παλιάτσοι
10. Ενός Λεπτού Σιγή
11. ΕΛ.ΑΣ. Εάλω
12. Παρείσακτοι
13. Ζοφερή Πραγματικότητα

Δεν μου αρέσει να ανεβάζω καινούργιες κυκλοφορίες , όχι γιατί τις σνομπάρω , αλλά γιατί πιστεύω ότι κάθε δουλειά πρέπει να κάνει τον κύκλο της , να πουλήσει ότι είναι να πουλήσει και μετά να ανέβει στα Blogs .

To Σιντάκι τους μου το έδωσε ο γραφίστας Johnny Negri που έκανε το art work γιά το CD , με την άδεια να το ανεβάσω , γιατί τα παιδιά υπηρετούν τις ιδέες τους και όχι τα φράγκουλα .
To Logo της μπάντας το δανείστηκα απο τον Negri .



ΦΤΥΣ ' ΤΟΥΣ

Υποκριτές διεφθαρμένοι σας έμαθα καλά
στα μάτια μου οι γραβάτες σας πιά δεν σας δικαιώνουν
επιβίωση και αποξένωση , είναι αυτή που μ ου προσφέρετε ,
τα ίδια με σκοτώνουν .
Δεν μπορώ να ξεφύγω , γιατί η ύπαρξή σου
είναι η καταστροφή μου
κανιβάλων κυριαρχία γράφει τώρα η ιστορία .

Παροχή , εικονικής ζωής
άγχος και νεύρα , η καθημερινή μας συνταγή
ναρκωτικά γιά πλούσιους και φτωχούς
τα πάντα ιδιωτεύουν σε καταλυτικούς .

Σήκω και φτύσ τους
γίνε σπυράκι που τρώει τα σπλάχνα τους
δεν πρόκειται να βγουν ποτέ από τα πλάνα τους
οι μπάτσοι φυλάνε μόνο αφέντες
εκείνους που λάκους μας σκάβουν και μας αγαπάν .


ΑΗΔΙΑΣΑ

Αηδίασα και σήμερα μόνο που τους είδα
περήφανους καμαρωτούς η ίδια η εξουσία
μα κι όπως πέρναγα το βράδυ δίπλα απ ' την πλατεία
αντίκρυσα τα ρόπαλα να χτυπάνε με μανία
κοίταξα στους δρόμους , μόνο αίμα
η αρετή των μπάτσων
ένα μεγάλο ψέμα .



ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ

Πόλεμος ταξικός
κυβερνητικός εχθρός
πολιτικά μαθήματα
ψυχικά νοσήματα .

Φυλετικός ρατσισμός
άθλιος πατριωτισμός
στρατός και υποδείγματα
ψυχικά νοσήματα .


Αντε ! Να το αφιερώσουμε και αυτό στο Blog ΕΛ.Α.Σ μπας και βάλει και πάλι από συγκίνηση τα κλάματα ο Κος Σεϊντής !!! ( Το ξέρω ότι το έχεις κι εσυ , αλλά το Post μου έγινε μονάχα γιά να βοηθήσει τέτοιες προσπάθειες )

3 comments:

  1. Όντως ο δίσκος των Παρείσακτων είναι από τα πιο ωραία φετινά πράγματα. Αυθόρμητοι, θυμωμένοι, τσαμπουκαλεμένοι, με προσεγμένους στίχους. Όπως πρέπει.

    ReplyDelete
  2. mporeis na to anevaseis pali??

    ReplyDelete