ua

ua

Tuesday, November 08, 2011

Λεωνίδας Παφιλιάρης - Οδύσσεια (2011)






















Label: No Label
Catalog#:
Format: Cd
Country: Greece
Released: 2011
Genre: Rock

Tracks
01.Οδύσσεια
02.Σε Περιμένω
03.Μυστική Διαδρομή
04.Blind People
05.Jesus Never Let You Fall
06.Αγέλη
07.Εποχή Για Να Μιλήσεις
08.Αδιάβαστος
09.Το Μπλουζ Της Μικρής Ισμήνης
10.Χάρτινο Κορμί
11.Όλα Είναι
12.Η Μαρία Των Κτιρίων
13.Γύριζα

flac [lossless] & Scans  300 MB
Οδύσσεια εδώ

Οδύσσεια...
Το cd περιλαμβάνει 13 τραγούδια σε μουσική και στίχους του ίδιου, εκτός από την «Οδύσσεια» και «Το μπλουζ της μικρής Ισμήνης », στα οποία τους στίχους έχει γράψει ο Σαράντης Αλιβιζάτος.
Επίσης στο κομμάτι «Η Μαρία των κτιρίων» τους στίχους έγραψε ο Μάκης Πολλάκης.

Το μουσικό ύφος της δουλειάς του κινείται σε ροκ μονοπάτια και όπως αποφάσισε ο ίδιος, χωρίς να δεσμεύεται από καμία δισκογραφική εταιρεία, διαθέτει την «Οδύσσεια» δωρεάν προς το κοινό και τα Μ.Μ.

Μικρό ιστορικό

Ο Λεωνίδας Παφιλιάρης  ξεκίνησε τη μουσική διαδρομή του στις αρχές της δεκαετίας του ΄80  παίζοντας μπάσο και τραγουδώντας με το ροκ συγκρότημα ΛΗΤΗΣ + ΤΡΥΚ. Το 1986 γίνεται ιδρυτικό μέλος, τραγουδιστής και κιθαρίστας του  συγκροτήματος  ΡΙΦΙΦΙ  με το οποίο κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ το 1987 (COSMIK-LYRA).
Το 1989 αποχωρεί από το συγκρότημα και το 1990 εμφανίζεται επιτυχημένα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το Τρένο Της Ζωής σε στίχους Αλκίνοου Μπουνιά και μουσική του Πασχάλη Τσαλίκογλου, συμμετέχοντας παράλληλα σ'ένα δίσκο με τη Χαρίσια Κωνσταντίνου και τη Στέλλα Γεωργιάδου, με γενικό τίτλο «ΤΡΙΑ ΦΛΑΣ» (ΛΥΡΑ).
Εκείνο τον καιρό εμφανίζεται σε αρκετές μουσικές σκηνές σ'όλη την Ελλάδα, ενώ το 1995 σπουδάζει ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ στο Πολύμνιο Ωδείο Πατρών, για πέντε χρόνια, με δασκάλους του τον κ. Σπύρο Γεωργακόπουλο, καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και τον κ. Στέφανο Αϊβαλιώτη, πρωτοψάλτη στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Πατρών.
Το 2003 επανέρχεται σαν ιδρυτικό μέλος, κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος ΠΥΡΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ με το οποίο κυκλοφορούν το 2004 ένα ανεξάρτητο SINGLE με τίτλο «ΜΟΝΑΞΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ».
Το 2006 κυκλοφορεί ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με έντεκα τραγούδια που στα περισσότερα από αυτά έχει γράψει στίχο και μουσική, με γενικό τίτλο «ΠΥΡΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» (LIVE RECORDS).
Το 2007 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με δέκα τραγούδια, τα περισσότερα δικές του συνθέσεις, με τον τίτλο «HERD», o οποίος διανέμεται από την αμερικάνικη εταιρεία CD BABY, στο Διαδίκτυο και όχι μόνο.
Στο τέλος του 2008 κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική του δουλειά με τίτλο «ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΡΜΙ». Το CD αυτό είναι μια μουσική διαδρομή από την μπαλάντα μέχρι το ροκ και το μπλουζ.
Το 2010 κυκλοφορεί σε δική του ανεξάρτητη παραγωγή η τρίτη του δουλειά με τίτλο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ». 
Η «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» είναι η τέταρτη του δουλειά.

* * * * *
Ο Λεωνίδας είναι φίλος και ένας σπάνιος άνθρωπος, και για αυτό τον λόγο και παρουσιάζω εδώ την καινούργια του δουλειά.Έχω ακούσει τα κομμάτια του πολλές φορές και πολλές φορές τον έχω δει να τα υποστηρίζει live.Έχει καταπληκτική φωνή και η κίνηση του να διαθέσει το cd του αυτό δωρεάν λέει πολλά.
Περιμένω την δική σας γνώμη...
Για επικοινωνία με τον Λεωνίδα :
e-mail : leonidaspafiliaris@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment