ua

ua

Saturday, May 26, 2012

Straight Ahead ?





Αναρωτιόταν ο Μπάμπης λίγο καιρό πριν εδώ, και εγώ είμουν ένας από αυτούς που έλεγα προχώρα...



Μετά και την ψήφιση αυτού, δες  και το ποστ του Rosa Del Foc (fanzinita.blogspot.com ) εδώ αρχίζω να αναρωτιέμαι ξανά...
Ήταν και μια κουβέντα με έναν φίλο που μας συνέστησε προσοχή και μας έκανε εμένα και τον Κώστα να ψαχνόμαστε τι κάνουμε από εδώ και πέρα...
Βλέπουμε και πόσοι από σας αναρωτιέστε, καθώς και πόσα μπλοκς έκλεισαν τον τελευταίο καιρό,
οι "περίφημοι" νόμοι Άκτα και Πίπα  και Σώπα [τα γράφω Ελληνικά] και ρωτάω:

Μήπως εμείς και όλοι εσείς που προσφέρετε ελεύθερη πρόσβαση σε μουσικά αρχεία είμαστε εγκληματίες; Πάντως, προσπαθούν να μας κάνουν.

Με τον φίλο μου τον Κώστα, έχουμε ξεκινήσει κουβέντα για το τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τούτο το blog. Θα βάλουμε τα πράγματα κάτω και θα δούμε τι γίνεται από δω και πέρα. Θα μας είναι χρήσιμες και οι δικές σας σκέψεις - απόψεις πάνω στο θέμα, και θα χαρούμε να σας ακούσουμε...

Το Κόμμα Πειρατών για την προσπάθεια φίμωσης του Διαδικτύου εδώ

Τροφή για σκέψεις και δράσεις αν θέλετε, αυτό,  αυτό  αυτό αλλά και αυτό....


 Μπορούμε να κάνουμε κάτι , ή μήπως θα καταθέσουμε τα όπλα ? Ολοι Εμείς έχουμε ΔΥΝΑΜΗ .
Οι φυλακές είναι γεμάτες . Θα φτιάξουν καινούργια κελλιά για τους Blogers ? Θα μας χώσουν όλους μας σε κάποια ξεχωριστή πτέρυγα του Κορυδαλλού ?

Δίπλα στον Τσοχατζόπουλο ή δίπλα στους δολοφόνους ? Θα έχουμε VIP κελλιά ή θα έχουμε ξεχωριστή μεταχείρηση ?

... Κι όταν μας κλείσουν μέσα , θα μπορέσουμε να διαλέξουμε πως να πεθάνουμε ?
Από Σοδομισμό ή από Ναρκωτικά ?

Αυτό είναι το νέο νομοθέτημα περί Ανάπτυξης , Πνευματικών Δικαιωμάτων , Ελευθερίας
του λόγου και διακίνησης Ιδεών  .
 Της  ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!

Η Χούντα δεν τελειώνει ΠΟΤΕ !!!

5 comments:

  1. Πες τα ΠΕΣ ΤΑ...


    PEOPLE HAVE THE POWER...

    ReplyDelete
  2. Νομίζω σε πρώτη φάση ψυχραιμία. Απ'ότι διάβασα ο ACTA πετάχτηκε στα σκουπίδια από τις αρμόδιες επιτροπές της Ευρωπαικής Ένωσης. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Η απόπειρα λογοκρισίας στο διαδίκτυο είναι μια διαρκώς ογκούμενη απειλή που κατά τη γνώμη μου πάει χέρι χέρι και έχει τους ίδιους σκοπούς με τα ΜΑΤ και τους χρυσαυγίτες στους δρόμους: την καταστολή κάαθε τι καινούργιου που γεννιέται και είναι σε κόντρα με τη δικτατορία της αγοράς.
    Οπότε πρόκειται για έναν αγώνα με άγνωστη έκβαση που πηγαίνει πότε προς τη μία πλευρά και πότε προς την άλλη.
    Είμαι όμως αισιόδοξος...

    ReplyDelete
  3. Δεν χρειάζεται να μας κλείσουν φυλακή, αρκεί να μας κάνουν μερικά δικαστηρία και να δουλέυουμε για να πληρώνουμε δικηγόρους και κρατικά σκατά... και αυτό φυλακή δεν είναι? Πάντως δεν ανεβάζουμε πράγματα που "πουλανε τόσο" στην ελλαδα αρά έχουμε ελπίδες να περάσουμε απαρατήρητοι. Εκτός απο μερικές ελληνικες ανεξάρτητες indie φάση εταιρίες (προσοχή στην Ιnner ear) που έχουν μια συμπεριφορά αντιπάθειας προς το downloading.

    ReplyDelete
  4. Μετά από κάμποσο ψάξιμο, δεν μπορώ να πω με σιγουριά εάν οι νέες αυτές διατάξεις αφορούν και τα δικά μας μπλόγκ. Όμως δεν είναι απαραίτητο να φτάσει η φωτιά στο σπίτι μας για να δούμε ότι καιγόμαστε. Ακολούθησα κάποιες από τις οδηγίες του Radiodada στον οδηγό για τους bloggers. Ήδη ενσωμάτωσα ένα link για feedburner. Οπότε γραφτείτε και σεις για να μη χάσουμε επαφή σε ενδεχόμενο "κατακλυσμού".
    Συμφωνώ με τον pirate πως δεν ανεβάζουμε και τόσο εμπορικά πράγματα, οπότε δεν ενοχλούμε πολύ.
    Ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε. Εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε δεδομένων και των κακων οικονομικών συνθηκών, ας μιλήσει. Οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες.
    -Psychopomp

    ReplyDelete
  5. Fuckta και η πνευματική ιδιοκτησία είναι κλοπή...
    http://airesias.blogspot.com/2012/05/fuckta.html

    ReplyDelete