ua

ua

Monday, July 29, 2013

Dirty Fuse Live
























Οι Dirty Fuse συνεχίζουν τα δυναμικά τους live...ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι.
Την Κυριακή 4 Αυγούστου οι Dirty Fuse ατενίζουν τη πόλη από τις αμμουδιές της Σαλαμίνας. Ακολουθήστε τους σ`ένα μουσικό ταξίδι από τη Χαβάη στην Μεσόγειο, το απομεσήμερο πάνω στη θάλασσα και ετοιμαστείτε για το Beach party της ζωής σας. Στη σκηνή του MeGusta (Ακτή Θεμιστοκλέους 15 Σαλαμίνα) Ώρα 4:00 το απόγευμα
Είσοδος Ελεύθερη...

Βιογραφικό

Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 από τον κιθαρίστα Duda Victor και τον ντράμερ Χρήστο Κόγιο με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των 60's, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock. Με δικές τους κυρίως συνθέσεις ξεκινούν την περιπλάνηση τους στα live bars της Αθήνας σαν τρίο (κιθάρα, μπάσο και τύμπανα). Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους στα μέσα του 2009 ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν ένα χρόνο αργότερα στο 7" βινύλιο Lost Riders. Μέσα στο 2010 προστίθενται στη μπάντα οι Μάνος Κισαμιτάκης (σαξόφωνο), Γιάννης Δράκος (μπάσο) και Κώστας Μπακούλας (κιθάρα) και με αυτή τη σύνθεση συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Το 2012 κυκλοφορούν το ομώνυμο full-length CD Dirty Fuse, με το κομμάτι Sunset Beach (απόδοση του Ακρογιαλιές, δειλινά του Β. Τσιτσάνη) να βρίσκει μεγάλη αποδοχή από το ραδιόφωνο και τους djs. Το 2013 συνεχίζουν κυκλοφορώντας το 10" βινύλιο Surfbetika! με αποδόσεις εφτά παλιών ρεμπέτικων τραγουδιών. Χαρακτηριστικό των Dirty Fuse σε όλη τη διάρκεια της πορεία τους είναι η συνεχής και δυναμική παρουσία τους σε live stages.

Σημαντικές στιγμές στην πορεία των Dirty Fuse είναι η συμμετοχή τους στο Surfer Joe Summer Festival στην Ιταλία (2012), η διοργάνωση του Surf Rock Mayhem, του πρώτου all-surf-music live event στο Bios (2013), η εμφάνιση τους δίπλα στους Invisible Surfers στο Αn Club (2012), και οι συμμετοχές τους στη συλλογή του Continental Magazine (USA, 2012), στο soundtrack του ντοκιμαντέρ «Welcome to the show (Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου)  και στη συλλογή Unsigned United (2009).

Δισκογραφία
Lost Riders, 7" EP (2010, self-released)
Dirty Fuse, CD (2012, Green Cookie Records)
Surfbetika, 10" EP (2013, Green Cookie Records)

4 comments:

  1. Παιδιά καλησπέρα
    Το δικό μου blog διαγράφηκε και δεν υπάρχει πια. Είχα βέβαια σταματήσει να το ανανεώνω εδώ και λίγους μήνες λόγω διάφορων προβλημάτων που είχα τον τελευταίο καιρό. Παρόλο που το blog είχε πλέον ελάχιστα ενεργά links, το διέγραψαν (έλαβα email για repeated violations etc). Για να καταλάβετε, μου διέγραψαν και ένα δεύτερο blog το οποίο είχε μόνο ένα post, χωρίς download link! Δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω ούτε το blogger account μου που με εμφανίζει ως alan f, γι' αυτό και σας γράφω ως anonymoys. Anyway, σας γράφω επειδή σας βλέπω ενεργούς (και σας καμαρώνω). Επειδή η "σκούπα" φαίνεται ότι πέρασε στο επόμενο στάδιο του να σβήνονται blogger accounts, πάρτε τα μέτρα σας με back ups κλπ.
    Να είστε καλά.
    Να τα πούμε και καμιά φορά από κοντά.
    alan "musictraveler" f RIP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μεγάλο κρίμα και μεγάλη απώλεια...
      Κάθε δυο τρία post αν το θυμάμαι, κάνω και back up.
      Αναρωτιέμαι και γω καμιά φορά πότε θα έρθει η σειρά μας, παρόλο που θεωρητικά δεν προσφέρουμε και "τρανταχτά ονόματα"και θα συζητήσουμε με τον Κώστα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.
      Και γω θέλω να τα πούμε από κοντά..Το mail σου ισχύει?
      Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

      Delete
  2. Ως Dirty Fuse αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την υποστήριξη μας σε όλους όσους προωθούν τους καλλιτέχνες και το έργο τους και να τονίσουμε ότι είμαστε ολοκληρωτικά υπέρ των ανεξάρτητων blog σαν τις urban aspirines χωρίς τις οποίες το έργο και η πορεία μας θα ήταν τελείως διαφορετικά, τα οποία ΔΕΝ κλέβουν άλλα αντιθέτως χαρίζουν απλόχερα πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που παίρνουν από τους καλλιτέχνες.
    Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε επί σκηνής απο Σεπτέμβρη !!!

    ReplyDelete
  3. μας λειψατε!
    ποτε θα ξαναρχισουν οι αναρτησεις;;;

    ReplyDelete